Afstudeerstage HBO Mechatronica / Elektrotechniek

Ben jij bezig met jouw opleiding Mechatronica, Elektrotechniek of vergelijkbaar, en ben jij op zoek naar een afstudeerstage? Lijkt het jou leuk om deze te lopen in een jonge en snelgroeiende technische organisatie met internationale plannen? Zou jij graag een onderzoek willen doen naar verbeteringen in onze elektrotechnische installaties of besturingssystemen? Lees dan snel verder!

Fleet Cleaner heeft als doel om volledig autonoom schepen schoon te maken in ’s werelds grootste zeehavens. Deze stage is in het Electronics and Control Engineering team, welke verantwoordelijk is voor het PLC-besturingssysteem en de elektrische systemen van onze reinigingsinstallaties. Onze innovatieve reinigingsinstallatie draait 24/7 en bestaat uit een combinatie van zeer diverse technieken (hydrauliek, sensoren, filtersystemen, scheepssystemen, generatoren, etc.) die allen met elkaar verbonden zijn via jouw systeem.

Binnen deze afstudeerstage zal een verbetering onderzocht worden aan de elektrische systemen van onze reinigingsinstallaties. Denk hierbij aan het optimaliseren van de tractie-control van de robot, systeem identificatie van de elektrische/hydraulische aansturing en het verbeteren van het lokalisatie systeem van de robot.

Functie-eisen

Voor deze stageplek vragen wij het volgende:

  • Bezig met een hbo-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële Automatisering, Werktuigbouwkunde of een vergelijkbare opleiding;
  • Interesse in elektrotechnische installaties en besturingssystemen;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Verder ben je georganiseerd, samenwerkingsgericht en analytisch.

Arbeidsvoorwaarden

Graag bieden wij jou de volgende voorwaarden voor de rol van afstudeer stagiair:

  • Stagevergoeding van €400,- bruto per maand;
  • Interessante afstudeeronderwerpen en goede interne begeleiding;
  • Reiskostenvergoeding (indien je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct).

Wie zijn wij?

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard neergezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk op te zetten van reinigingsinstallaties. We zijn een jong, groeiend team dat continu bezig is om onze innovaties te verbeteren en uit te breiden. Er zijn twee reinigingsinstallaties vast geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa, en er is een derde reinigingsinstallatie die ingezet wordt op nieuwe projecten.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? En wil je de uitdaging aangaan om bij te dragen aan de groeiende operatie van Fleet Cleaner? Solliciteer dan meteen door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar HR@fleetcleaner.com. We zien ernaar uit kennis met je te maken!